rijbewijs be

Rijbewijs be halen bij een hele goede rijschool

rijbewijs beMijn rijbewijs be halen wil ik al ongeveer een jaar of 5. Nooit kwam het ervan, want het was altijd heel erg druk op mijn werk. Ik heb mijn eigen verhuisbedrijf en daarvoor maak ik heel wat werkuren per week. Al een tijd lang had ik plannen om uit te gaan breiden, maar nooit maakte ik hier tijd voor. Toen ik het een keer met een vriend erover had, raadde hij mij aan om dit toch te gaan doen. Een maand hierna heb ik tijd vrijgemaakt om een plan daarvoor te maken.

Hier haalde ik mijn rijbewijs be

rijbewijs be

Mijn rijbewijs be halen stond als eerste op de lijst van actiepunten. Het is namelijk zo dat wanneer ik deze behaald zou hebben, ik ook met een aanhanger mocht gaan rijden die zwaarder dan 3500 kilo is. Daardoor kunnen we natuurlijk meer spullen tegelijk verhuizen en dat scheelt uiteindelijk tijd en geld. Op internet ben ik gaan zoeken naar een rijschool hier in de buurt. Al snel kwam ik uit bij Osseforth. Hierover las ik hele goede verhalen, dus toen heb ik contact opgenomen om te vragen of zij op korte termijn tijd hadden. Gelukkig was dit het geval, dus een maand later was ik daar aanwezig.

Een beetje zenuwachtig

Toen ik bij Osseforth kwam voor het behalen van het rijbewijs be was ik best wel zenuwachtig. Het is natuurlijk toch een examen wat je moet doen en vooraf weet je nooit zeker of je het wel gaat halen. Gelukkig had ik een hele fijne instructeur die duidelijke uitleg gaf, waardoor ik alle technieken snel onder de knie had. Ik kan het iedereen aanraden om hierheen te gaan voor rijlessen. Ze bieden naast deze lessen ook nog heel veel verschillende andere lessen aan. Voor meer informatie hierover moet je zeker een kijkje nemen op de website!