Wunderbrow

Prachtige wenkbrauwen, dat is waar het merk Wunderbrow naar streeft. Het merk is gespecialiseerd in wenkbrauwproducten en weet zelfs van de meest dunbehaarde wenkbrauw prachtige volle eyecatchers te maken. Maar Wunderbrow is niet alleen gespecialiseerd in wenkbrauwproducten, het merk weet ook foundations, lipgloss, mascara en andere make-up van een hoge kwaliteit te leveren. Wunderbrow heeft vele positieve recensies op haar naam staan. Verschillende internationale tijdschriften, beroemdheden, beautybloggers en make-up artists prijzen de producten van Wunderbrow de hemel in. En dit is niet voor niets! De producten hebben een fantastische kwaliteit en dat terwijl de producten ook nog eens hartstikke betaalbaar zijn!

Het oogappeltje van het merk is de Wunderbrow Brow Gel. Deze wenkbrauwgel helpt je wenkbrauwen op te vullen en in vorm te brengen. De exclusieve formule laat de gel goed hechten aan de huid en het haar, waardoor het een natuurlijk effect creëert. Een mix van vezels die op haar lijken en speciaal behandelde pigmenten bedekken grijze haren volledig, vullen dunbehaarde wenkbrauwen op en temmen zelfs de meest wilde wenkbrauwen. De wenkbrauwgel voelt niet plakkerig aan en wordt niet hard. Daarbij is de gel waterproof en veegvast, en blijft het tot maar liefst drie dagen zitten.

Zorg, voordat je de Wunderbrow Brow Gel aanbrengt, voor olievrije wenkbrauwen door ze te reinigen met een toner of cleanser. Vervolgens begin je bij de buitenste hoeken van de wenkbrauw met het invullen. Met korte vegen creëer je het mooiste effect omdat deze het meest op haartjes lijken. Het bijgeleverde kwastje is een fijne tool om dit mee te bereiken. Maar het merk biedt ook andere kwastjes aan om de brow gel op een fijne manier te appliqueren. De Wunderbrow Brow Gel is in vijf verschillende kleuren te verkrijgen. Daarom zit er altijd wel één tussen die perfect past bij jouw huidskleur.

De Wunderbrow Brow Gel is natuurlijk te verkrijgen bij Beautyfashionshop. Hier geniet je altijd van een scherpe prijs en de beste aanbiedingen. Naast producten voor de wenkbrauwen, bieden we bij Beautyfashionshop ook andere producten aan van Wunderbrow. Zo is de Essential Lip Scrub een favoriet bij velen, net als de Lash Extension Stain Mascara, Wunderkiss Lip Gloss en de Super-Stay Liquid Eyeliner Black. Bestel je favoriete producten gemakkelijk en snel bij Beautyfashionshop. En profiteer niet alleen van fijne prijzen, maar ook van een uitstekende klantenservice. Ons team van schoonheidsspecialistes staat namelijk graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je vragen over Wunderbrow of één van de producten van het magische merk? Neem dan gerust contact met ons op. We nemen graag de tijd om de perfecte producten te vinden die het beste bij jou passen.