Bitvavo review

Betrouwbaar bedrijf in de cryptomarkt

Op internet moet je tegenwoordig erg voorzichtig zijn met het kopen en verkopen van de verschillende munten. Je bent niet de eerste die zijn geld kwijt is, door een makelaar die ineens is verdwenen en er met je cryptomunten vandoor is gegaan. Bitvavo is een Nederlands bedrijf die we onder de loep hebben genomen, een eerlijke Bitvavo review is hier de uitkomst van. Vanuit Amsterdam is er een geweldig bedrijf opgestart wat een uitstekende naam heeft op de markt nu. 

Voldoet aan de alle veiligheidseisen

Met deze Bitvavo review willen we niet alleen vertellen hoe eenvoudig en mooi het bedrijf is opgebouwd, maar ook dat zij voldoen aan alle veiligheidsstandaarden waardoor je tegoed altijd op een veilige manier is opgeslagen. Er zijn heel weinig beurzen die dit nadoen, Bitvavo is niet alleen erg makkelijk in gebruik maar bovendien ook nog eens voordeliger. Het fundament wat is gelegd, is de basis voor een bedrijf wat wel eens uit zou kunnen groeien tot een van de belangrijkste in Europa.

Bitvavo review

Verschillende interfaces

De interface van Bitvavo kun je zelf kiezen, het bedrijf heeft namelijk een interface voor beginners en voor gevorderden. De interface voor gevorderden bezit mooie grafieken en een gevisualiseerd orderboek. Natuurlijk is er ook gedacht aan een app voor de smartphone, om altijd en overal je account te kunnen checken. Met Ideal kun je eenvoudig via de app euro’s op je Bitvavo rekening storten. Een groot voordeel is dat alle tegoeden gescheiden zijn van het bedrijf, gaat het bedrijf onverhoopt failliet dan is niemand geld kwijt.