Bij Boerencamping Brabant is er altijd wat te doen

Wilt u lekker ontspannen op een prachtige camping? Dan bent u aan het juiste adres bij Boerencamping Brabant!

De camping is opgericht door Piet en Anja Schuurmans. Zij hebben de boerencamping Brabant opgericht in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving. De camping is zo speciaal omdat je kunt genieten van de prachtige omgeving en daarnaast ook kampeert tussen verschillende boerderijdieren. Zo heeft boerencamping Brabant een grote dierenweide met verschillende dieren zoals drie hangbuikzwijntjes, een aantal kippen, konijnen, een mini paard die luistert naar de naam Bono en twee lieve ezeltjes genaamd Fleur en Kiki. De dieren vinden het heerlijk om geknuffeld, gevoerd of geborsteld te worden. U kunt er zelf voor kiezen om samen met de ezels te gaan picknicken, dit natuurlijk onder begeleiding van een ouder, en de kinderen mogen een stukje op ze rijden.  

In de nabije omgeving van de boerencamping Brabant is er altijd wat te beleven! Zo kunt u een mooie wandeling maken door één van de natuurparken, zoals de Loonse en Drunense duinen. Of u kunt gaan shoppen en cultuur snuiven in gezellige steden als Tilburg of Den Bosch. Ook het attractiepark de Efteling is hier te vinden.

Eigen ervaring

Onlangs ben ik samen met mijn gezin ook naar deze camping gegaan. Ik heb twee kleine kinderen die onwijs veel van dieren houden en zij vonden deze plek dan ook geweldig! Ze hebben de hele dag in de grote dierenweide gespeeld samen met de verschillende boerderijdieren. Het is een echte aanrader!