EA Sigaret

EA Sigaret heeft een enorm groot assortiment

 EA SigaretEA Sigaret is een webwinkel waar ik regelmatig een bestelling plaats. Het is namelijk zo dat ik sinds ongeveer 2 maanden alleen nog maar elektronische sigaretten gebruik. Hiervoor heb ik voor ongeveer 3 jaar gewone sigaretten gehad, maar dat begon me toch steeds meer tegen te staan. Het was altijd al iets waarvan ik wist dat ik ermee moest stoppen. Het is nu eenmaal onwijs verslavend en dat maakte het voor mij moeilijk om het af te leren. Online ben ik gaan zoeken naar manieren om te stoppen en de beste is om de hoeveelheid nicotine steeds wat te verminderen. Hierdoor krijg je ook minder last van ontwenningsverschijnselen en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Het aanbod bij EA Sigaret

EA Sigaret

Bij EA Sigaret zijn heel veel verschillende soorten e-liquid te koop in smaken waar je nooit van wist dat ze bestonden. Dat is wel iets wat ik er heel erg leuk aan vind, want daardoor kan ik lekker experimenteren en ontdekken wat het beste bij mij past. Inmiddels ben ik helemaal van de nicotine af en daar ben ik erg blij mee. Hierdoor heb ik ook minder het gevoel dat ik verslaafd ben en dat is prettig.

De service

Het fijne aan EA Sigaret vind ik dat zij een hele gemakkelijke site hebben. Je kunt zelf precies uitkiezen wat je wilt hebben en stopt het vervolgens in jouw winkelmandje. Hierna kun je beginnen met afrekenen. Hierbij heb je veel verschillende mogelijkheden en zelfs achteraf betalen is een van de opties waar je uit kunt kiezen. Bij de verzending kun je ervoor kiezen om het af te halen bij hen op kantoor, op een PostNL locatie of om het gewoon bij jou thuis te laten leveren. Dit laatste is waar ik altijd voor kies, want dat is wel zo makkelijk, omdat ik het dan direct heb.