Een goede verhuur biertap bedrijf gezocht!

Over een kleine drie weken hebben wij een groot feest in onze tuin. Hierdoor zijn wij alleen nog opzoek naar een verhuur biertap bedrijf. Wij gaan dan trouwen en hopen van harte dat het feest bij ons buiten door kan gaan. Natuurlijk houden wij er rekening mee dat het kan gaan regenen en hebben hiervoor tenten geregeld. Bijna alles hebben wij zo goed als rond, alleen kunnen wij geen verhuurbedrijf vinden! Zelf hebben wij al vaker op het internet gezocht, echter vind ik de kosten om het te huren veel te prijzig.

verhuur biertap

Low budget verhuur biertap!

Dankzij het feit dat wij dit gewoonweg nodig hebben, heb ik er weer voor gekozen om op het internet te gaan zoeken. Ditmaal zijn wij terecht gekomen op de website van Huurland! Al vrij snel zag ik dat dit bedrijf een stuk voordeliger is, dan wat wij elders hebben gezien. Bovendien komen zij het op locatie bezorgen én halen het ook weer op!

verhuur biertap

Onze bestelling is geplaatst

Doordat ik dit eerst met mijn aanstaande wilde overleggen, heb ik ervoor gekozen om te wachten met bestellen totdat zij thuis is. Bij thuiskomst kon ik niet meer wachten en heb haar de pagina van Huurland laten zien. Al vrij snel kreeg ik de vraag waarom ik het niet eerder had besteld! Verbaasd dat ik was, maar heb er wel direct voor gekozen om het te bestellen. In een mum van tijd was dit gelukt en hoefde ik alleen nog maar het openstaande bedrag over te maken. Direct gedaan waardoor wij nu zeker van zijn dat er bier kan worden geschonken op onze trouwdag!