Klimmateriaal

Klimmateriaal welke voldoet aan de geldende veiligheidsnormen

Op zoek naar goed klimmateriaal welke aan de geldende veiligheidsnormen voldoet, ben ik klimmateriaalbij VDSTEENXXL terecht gekomen. Deze winkel is zowel fysiek, als ook op het internet te bezoeken. Sommige mensen denken vaak, dat de service op het internet een stuk minder is. Je kan nergens terecht met al je vragen. Bij dit bedrijf is er geen verschil te merken. Heb jij een vraag dan kan jij die hier stellen. Je hebt de mogelijkheid om te bellen, maar ook via een live chat kan jij een medewerker spreken. Omdat ik niet in de buurt van Valkenswaard woon, waar deze winkel zit, is online shoppen een geweldige uitkomst voor mij. Alles op het gebied van veiligheid is hier wel te vinden en daar ben ik enorm blij mee.

Op zoek naar goed klimmateriaal ben ik bij deze winkel uitgekomen

klimmateriaalSinds kort heb ik er een hobby bij, klimmen. Meerdere keren ben ik bij de sporthal in onze buurt tegen de wand aan geklommen. Natuurlijk eerst de beginners muur, maar nu ook al de gevorderde. Steeds meer krijg ik de smaak, van deze hobby, te pakken. de planning staat nu om over een paar weken een berg ergens in Duitsland te gaan beklimmen. Dit is een geweldige locatie voor beginnende klimmers. Kijken of het in de natuur net zo makkelijk gaat als in de sporthal.

Voordat ik aan mij klim in de natuur kon beginnen had ik hier wel goed
klimmateriaal nodig. Te denken aan goed klimtouw, een harnas, helm, stevige karabijnhaak en ga zo maar even door. Omdat dit mijn eerste aanschaf was, ben ik naar de winkel in Valkenswaard gereden. Hier kon ik de spullen met eigen ogen zien en meteen aanpassen. De medewerker heeft mij hier bijzonder goed geholpen, om mijn uitrusting bij elkaar te krijgen. Ik ben klaar voor mijn eerste echte klim, ben zeer benieuwd.