Naar de fotostudio in Utrecht

Voor een mooie shoot van mij zelf, ben ik opzoek gegaan op het internet naar fotostudio Utrecht. Zo kwam ik aardig wat website’s tegen die dit voor mij konden waarmaken, maar bij geen een kreeg ik er een goed gevoel bij. Toen ik op de website kwam van Studio Black & White, Zag ik dat dit er heel goed uit zag en ik kreeg hier een goed gevoel van. Daarom maakte ik een afspraak met deze onderneming om mijn wensen te bespreken en de kosten voor een shoot.

Prachtige portretten

Bij de fotostudio in Utrecht aangekomen, werd ik vriendelijk geholpen door een medewerkster. Mijn wensen werden besproken en de kosten ook. Hierdoor besloot ik om bij Studio Black & White de shoot te doen. Toen de medewerkster van deze onderneming mijn portretten ging maken, zorgde zij ervoor dat ik mij helemaal op mijn gemak voelde. Ook was er een visagie aanwezig die mijn haar en make up deed. Zo voelde ik mij helemaal als een model. Nadat de shoot klaar was, kreeg ik al een paar portretten te zien. Deze zijn echt prachtig geworden en daarom raad ik ieder ander aan om hier zijn of haar shoot te laten doen.