Infrarood sauna

Nobel sauna eenvoudig online bestellen bij Bodyfit

In ons nieuwe huis hebben we een Nobel Sauna geplaatst. We zijn echte saunaliefhebbers en toen we meer ruimte in huis kregen, was de keuze voor een eigen sauna dan ook snel gemaakt. We zijn toen op zoek gegaan naar een sauna die past bij onze wensen en de beschikbare ruimte.

Nobel saunaDe Nobel sauna van Bodyfit

Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Bodyfit. De Nobel sauna was voor ons de beste keuze. Deze infrarood sauna is alleen online te bestellen in de Bodyfit webshop. Wij kozen voor de Nobel Sauna 180. Deze sauna is 180x120x200 en is daarom perfect voor ons nieuwe huis. De sauna beschikt over acht stralers die gedimd kunnen worden. Er zijn vier hoekstralers, 2 beenstralers en 2 hoekstralers. De stralers zijn heel efficiënt geplaatst zodat de infraroodstraling bij je hele lichaam kan komen.

De specificaties van deze infrarood sauna

De Nobel Sauna beschikt verder over de volgende specificaties:

  • Vermogensregelaar
  • Aroma- en kleurentherapie
  • Radio aansluiting en aansluiting voor cd, usb en mp 3
  • Digitaal bedieningspaneel aan de binnenkant van de sauna
  • Automatische ventilatie

De sauna is gemaakt van dubbelwandig cederhout en werkt op 230V met randaarde. Aansluiten is heel eenvoudig.

Extra opties

Via de website kun je ook eenvoudig extra opties mee bestellen. Zo kun je kiezen voor een ergonomische ruggensteun, vloerverwarming of professionele led kleurentherapie. Je kunt de Nobel sauna thuis laten bezorgen maar ook ophalen in de showroom in Zeewolde behoort tot de mogelijkheden. De sauna is ook in kleinere varianten verkrijgbaar.

Alleen online bestellen

Alles op het gebied van wellness producten

De sauna bevalt ons erg goed. Er wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. We bestellen nog steeds regelmatig bij de Bodyfit webshop. Je kunt hier namelijk ook heel goed terecht voor allerlei accessoires, reinigingsproducten, verzorgingsproducten en geuren. Kortom, alles wat je nodig hebt voor je sauna maar ook voor spa, zonnebank, stoombad of zwembad.