Online drank kopen gaat gemakkelijk voor ondernemers

Online drank kopen als onderneming zijnde gaat heel vaak niet. Als particulier kan je bij de bekende drankhandels, alcohol via het internet bestellen. Heb jij een eigen onderneming en wil jij alcohol bestellen dan moet je altijd naar een groothandel. Meestal is het dan de vraag of zij het juiste wel op voorraad hebben. Bij De Dranken Groothandel hoef dat niet. Jij kan als café eigenaar of restaurant eigenaar, gewoon vanaf achter je computer flessen alcohol bestellen. Deze onderneming werkt met een cash en carry concept. dit betekent dat jij het niet vooraf hoeft te betalen en dat zij het dan bij jouw komen leveren. Bij dit bedrijf haal jij het alcohol zelf op en betaal dan pas jouw bestelling. Natuurlijk is het ook mogelijk om de levering te laten bezorgen. Hier betaal je natuurlijk wel extra voor. Het alcoholische dranken die zij, dit bedrijf, verkopen zijn niet duur en zij hebben een grote aanbod.

Online drank kopenOnline drank kopen had ik veel eerder moeten doen

Omdat ik voor mijn onderneming heel vaak naar de bekende horeca groothandel gaat voor flessen alcohol. Komt het best vaak voor dat ik net naast grijp. Dit was ik op een dag helemaal zat en besloot te gaan kijken op het internet. Zo kwam ik dan ook terecht op de website van De Dranken Groothandel. Het concept viel mij meteen op en het aanbod is ook nog eens enorm. Zo kon ik hier verschillende soorten bier bestellen en wijn. Maar ook sterke dranken hebben zij, dit bedrijf, gewoon op voorraad. Daarom besloot ik ook om een bestelling te doen en deze dan zelf ophalen. Dit ging dan ook zo makkelijk en de kosten viel mij ook erg mee. Als ik dit had geweten dan had ik eerder Online drank kopen gezocht op het internet. Online drank kopen