Philipp Plein Store

Ben jij opzoek naar Philipp Plein kleren? Bij To Be Dressed hebben ze nu een Philipp Plein Store! Neem vooral een kijkje en misschien eindig jij met een van deze mooie kledingstukken.

Geschiedenis Philipp Plein

Dit Duitse modelabel is opgericht in 1998 in Zwitserland door Philipp Plein. In 2002 kreeg de wereld voor het eerst een voorproefje van de geweldige creaties tijdens een modeshow. Maar liefst twee jaar later begon Philipp met het ontwerpen van interieurartikelen. Hij maakte geweldige lampen, manden en meubels. Philipp Plein maakte tassen en accessoires van overige stoffen, dit deed hij om zo min mogelijk te verspillen. De tassen werden gemaakt van opvallende, exotische stoffen en samen met de interieurartikelen werden deze verkocht op de Duitse markt. In 2004 is dit bijzondere modelabel begonnen en sindsdien kent iedereen de opvallende en unieke creaties van de Philipp Plein store.

Kleding

In het vorige deel van dit bericht kon je al lezen dat de creaties van Philipp Plein bekend staan als ‘uniek’ en ‘opvallend’. Dat zie je ook zeker terug in de verschillende kledingstukken, het gaat van schoenen tot shirts en je kan ze allemaal vinden op To Be Dressed. Deze kledingstukken staan vol met grote teksten, felle kleuren en glitters. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier kleding kopen maar iedereen ziet er even geweldig uit. De items zijn zo ontworpen dat ze heel mooi bij elkaar passen. Je kan dus makkelijk verschillende artikelen bij elkaar combineren voor stuk voor stuk geweldige outfits.

Wat voor jou?

Wil jij ook rondlopen in de geweldige creaties van Philipp Plein? Neem dan een kijkje op de website.