bobo abonnement

Top 5 tijdschriften voor kinderen

Lezen en voorgelezen worden is heel erg gezond voor de taalontwikkeling. Zowel voor kinderen als volwassen brengt lezen gezonde eigenschappen met zich mee. Tegenwoordig wordt er veel digitaal gedaan waardoor gewone boeken niet vaak meer gelezen worden. Dit is jammer aangezien lezen vele voordelen kent. Hierbij de top 5 tijdschriften voor kinderen om te lezen!

bobo abonnement

Bobo

Ga mee op avontuur met Bobo en zijn vrienden door het lezen van dit leuke tijdschrift! Bij het nemen van een Bobo abonnement komt om de 4 weken een nieuwe editie uit zodat je je iedere keer weer mag verheugen op nieuwe avonturen. Bobo zorgt voor speuropdrachten maar ook het spelenderwijs leren en schrijven. Door bobo leren kinderen spelenderwijs nieuwe vaardigheden. Mis geen enkele editie door het nemen van een Bobo abonnement.

Pippo

Dit is een vrolijk maandblad waarbij kinderen op een leuke manier vaardigheden leren.

De hoofdrolspelers in Pippo zijn Beertje Bruin, Muisje Meisje en Nijntje. Iedere maand komt een nieuw thema aan bod waardoor het tijdschrift niet snel zal gaan vervelen.

Pompoen

Pompoen komt iedere maand uit en is speciaal voor kleuters in zowel groep 1 en 2. Het blad prikkelt de zintuigen en zorgt voor creativiteit en fantasie waarbij leuke weetjes worden gedeeld over bijvoorbeeld het dierenrijk. Het blad wordt gedrukt op stevig papier voor meer duurzaamheid.

Donald Duck Junior

Het blad is net zo vrolijk als de reguliere Donald Duck maar eenvoudig leesbaar. Hier kunnen kinderen spelenderwijs leren lezen en schrijven aan de hand van diverse leuke strips. Het gaat hier om 40 nummers in totaal waardoor je 40 stuks kan sparen. Dit tijdschrift verschijnt om de twee weken

Okki

Dit tijdschrift staat garant voor lezen, schrijven en rekenen. Daarnaast valt er genoeg te lachen met dit tijdschrift. Ook worden diverse weetjes gedeeld met de lezer. Het blad verschijnt om de 4 weken en zorgt voor vele vrolijke momenten in combinatie met puzzels en leren. Het is een blad die prima geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar.