natuurlijke gezichtsverzorging 3

Trots zijn omdat je veganistisch bent

Het gebruiken van IK Skin Perfection: Natuurlijke gezichtsverzorging is een voorbeeld van iets wat veganistische mensen doen. Uiteraard zou je denken, dat doen veganisten, die kopen iets wat vegan is in plaats van het normale product. Je weet alleen wel dat ze dit doen omdat veel veganisten dit vaak ook laten zien aan hun omgeving. Voor sommige mensen zijn veganisten even plezierig als jehova getuigen aan de deur. Ze proberen op een opdringerige manier hun overtuiging aan je op te dringen. De veganisten laten hun afkeuring blijken over wat jij eet en gebruikt, zeker wanneer je geen rekening met ze houdt en bovendien laten ze je zien hoe zij het doen en wordt je vaak geacht mee te doen wanneer je daar te gast bent. Maar zijn veganisten echt alleen maar irritant of hebben ze misschien wel een punt en zouden we er beter aan doen allemaal veganist te worden.

Voordelen van veganistisch zijn

Al zou je veganist worden dan is dit allereerst iets dat een kenmerk wordt van jou als persoon. Dit moet ook want iedereen zal rekening met je moeten houden als het aankomt op het bestellen of maken van eten. Helaas niet met IK Skin Perfection: Natuurlijke gezichtsverzorging, dat moet je zelf regelen. Het veganisme zegt ook iets over de waarde die je hebt. Als jij veganist bent heb je hier vast een reden voor, bijvoorbeeld dierenleed, milieu of dat je jezelf te dik vind. Dit wordt vaak ook gevraagd als het gaat in het dagelijks leven over het veganisme, zo leren mensen je snel goed kennen. Een heel simpel praktisch gevolg is dat je geld overhoud omdat vlees duur is. waarmee je dan je veganisme kunt bekostigen. Vervangers vinden voor dierlijke producten zoals melk zal niet bijzonder goedkoop zijn. 

Veganistische wereld

Meer veganisten zou niet slecht zijn voor de aarde. Wel voor iedereen die zich onderscheid van de rest van de groep door veganistisch te zijn. Die zullen als veganisme echt aanslaat bij de massa weer op zoek moeten naar een nieuwe ideologie die een alternatief heeft voor een fenomeen dat blijkbaar altijd al fout was.