Veiligheids-trainingen laat jou een EHBO cursus volgen

Veiligheids-trainingen zorgt ervoor dat een ieder de kans krijgt om een cursus te volgen. Weet jij hoe dat de EHBO handelingen verricht moeten worden? Of ben jij op de hoogte van zaken als er een ongeval op het werk gebeurd? Veel taken wat er op je schouder komt te rusten als je deze opleiding hebt gevolgd. Al moet ik zeggen dat dit een van de belangrijkste taken zijn waarin goed gehandeld moet zijn. Hierdoor raad ik een ieder aan om deze opleiding te gaan volgen. Een kans op een ieder te kunnen en mogen helpen, dit wil jij toch ook?

Veiligheids-trainingenSchrijf jij je vandaag nog in!

Op de website van Veiligheids-trainingen is het mogelijk om jezelf in te schrijven. Uiteindelijk zul jij in de mail een bevestiging krijgen dat je hieraan deelneemt. Persoonlijk ben ik zeer zeker te spreken over dit bedrijf. Dit komt omdat ik recent ervoor heb gekozen om ook bij dit bedrijf een cursus te gaan volgen. Ik wilde namelijk als leren over het verrichten van EHBO. Dit was bij hen geen enkel probleem en daar ging ik voor!

De Veiligheids-trainingen zijn perfect!

reanimatie

Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en kreeg ik een kladblok waar ik diverse punten op kan noteren. Onder het genot van een kop koffie is de cursus van start gegaan. Vanaf het eerste minuut tot aan het laatste was ik nieuwsgierig. Ik wilde graag alles weten en horen en zien en noem het maar op! Met name op het gebied van reanimeren was ik totaal niet bekend. Dit had ik in het begin ook aan de leermeester verteld. Hier ging hij vervolgens direct mee aan de slag. Ik werd naar voren geroepen en mij werd het uitgelegd hoe dat je de handen moest zetten indien dit gedaan moet worden. Ik weet nu in ieder geval zeker dat ik met trots mag zeggen dat ik bekend ben op het gebied van EHBO.