wietzaadjes kopen

Wietzaadjes kopen bij jou in de buurt

Wil je wietzaadjes kopen? Dan is het natuurlijk van belang dat je ergens goede wietzaadjes kunt kopen. Doordat je wietzaadjes hebt, zal je kunnen beginnen met het kweken van je eigen wiet. Als je wietzaadjes wilt kopen, dan is het van belang dat je wietzaadjes koopt van een goede kwaliteit. Hierdoor kan je goede toppen krijgen waarvan je zelf kunt roken. Let wel op, je mag 5 wietplanten in huis hebben. Heb je meer wietplanten in huis? Dan is dit illegaal en dien je afstand te nemen van de wietplanten. De politie kan je namelijk zien als een wietplantage. 

wietzaadjes kopen

Is wiet kweken legaal?

Wiet kweken is illegaal. Dit mag dan ook niet in Nederland. Je kunt wel kijken voor het gedoogbeleid. De politie zie het door de vingers. Dit betekent dan dat je niet wordt gecontroleerd op de wietplanten. Als de politie op locatie komt en de wietplanten vindt, wordt de wietplant wel in beslag genomen. Je zal dan afstand kunnen doen van de wietplanten waardoor er geen rechtszaak wordt aangespannen. Wietzaadjes kun je kopen in verschillende winkels. Wel dien je te kijken naar de juiste wietzaadjes. Je hebt namelijk veel verschillende wietzaadjes die je zou kunnen kopen. 

Het kweken van de wietplant 

Je hebt de mogelijkheid om de wietplanten te kweken in de tuin. Wel heb je dan meer de kans dat de wietplanten gesloten of in beslag worden genomen. Dit is natuurlijk niet fijn en daarom kun je beter de wietplanten binnen kweken. Doe dit op een plek waar niemand het ruikt. Zo kun je geen overlast bezorgen en zal je de wietplanten kunnen kweken. Binnen enkele maanden zal de wietplant gegroeid zijn en krijgt de wietplant toppen. Deze toppen kun je roken maar je kan er ook voor kiezen om van de bladeren thee te maken.