Windscherm dat tegen elk weertype kan

Een windscherm dat moet stevig zijn en voorzien zijn van een mooie uitstraling. Tenminste als je gaat voor een goede kwaliteit. Zelf ben ik van mening dat als je als horecaondernemer een terras hebt waar de mensen kunnen eten en drinken. Hier comfortabel moeten kunnen zitten en genieten. Een goede beschutting tegen de warmte of juist de kou is dan van groot belang. Zeker met ons wispelturige klimaat is een goede beschutting eigenlijk onmisbaar.

Beschutting

Windscherm met bloembakken

Het windscherm, dat wij hebben gekozen voor ons terras is voorzien van bloembakken. Nu is het herfst en wij hebben de bakken voorzien van gekleurde heide. Gelukkig zijn er nog steeds dagen dat de mensen nog even buiten een kop koffie kunnen drinken. Wij zijn gevestigd aan een mooie rivier en dat maakt het uitzicht vanaf het terras tot een heerlijke ontspanning. 

Wij hebben de schermen op maat laten maken door het bedrijf: Xterior. Hier vind je top kwaliteit voor een lage prijs. Dat is ook de reden waarom ik mijn complimenten graag over dit bedrijf wil achter laten op dit blog. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website en je zal snel zien wat ik bedoel.