Woolrich sweater

Ben je op zoek naar een mooie woolrich sweater? Dan kun je bij Hans Voortman terecht. Een woolrich sweater is van een hoogwaardige kwaliteit en ontwikkeld door het Amerikaanse merk woolrich. Wooolrich is een merk dat voornamelijk bekend staat vanwege zijn kleding voor outdoor. Zo kun je naast een woolrich sweater ook kiezen voor bijvoorbeeld een hoogwaardige woolrich parka, of ga je toch liever voor bijvoorbeeld een woolrich sweater met een gaaf logo? Kortom, er is genoeg keus en zeker bij Hans Voortman zit er altijd wel een geschikt item voor jou tussen.

 Materiaal

Het merk woolrich biedt verschillende soorten sweaters aan. Zo kun je voor een wat lichtere sweater kiezen die bijvoorbeeld ideaal is voor in het zomer seizoen, maar ook kun je kiezen voor een wat dikkere sweater die je goed warm houdt tijdens de koude dagen. Kortom, er zijn veel verschillende items om uit te kiezen. Wanneer je graag meer informatie wilt hebben over het soort materiaal dat de sweater heeft waar jij interesse in hebt, en wat de fit is, dan kun je klikken op de foto van de sweater. Vervolgens krijg je alle details te zien en kun je ervoor kiezen om deze sweater wel of niet aan te schaffen.

 Een mooie soft shell jas

Een ideale jas van woolrich kun je ook aanschaffen bij Hans Voortman. Kies bijvoorbeeld voor de soft shell jacket in een blauwe kleur die gemaakt is van een 100% polyamide. Dit model heeft twee zakken met een rits, lange mouwen, en is ideaal voor tijdens het tussen seizoen, of voor in de winter. Zo kun je deze jas in een tussen seizoen ideaal combineren met bijvoorbeeld een t-shirt of polo, en in de winter dagen kun je hem combineren met een lekkere warme trui. Kortom, een ideale jas voor veel verschillende omstandigheden. Bij Hans Voortman heb je daarnaast veel verschillende mogelijkheden om je nieuwe product te betalen, kies bijvoorbeeld voor afterpay of iDeal.