Furnitura

Ze zijn nooit te jong om in een stapelbed te slapen

Daar waar de Egyptenaren in het jaar ‘kruik’ het eerste bed ontwikkelde, zoals we het nu kennen, liet het stapelbed nog even op zich wachten. Naar verluidt vonden deze bedden pas hun oorsprong in de middeleeuwen en begonnen pas echt populair te worden in het leger. Dit, omdat ze hielpen meer slaapruimte te bieden aan twee keer zoveel soldaten in dezelfde slaapruimte.

Stapelbed

Ze zijn anno nu een ruimtebesparend geheim voor ouders die in een kleine woning of appartement wonen, waarvan de kamers een ware uitdaging zijn om slaapkamers in te delen. Maar, met een beetje creativiteit kun je de kinderen eigen privé ruimte bieden binnen een gedeelde slaapkamer ‒ ondanks dat ze boven elkaar slapen.

Plaats bijvoorbeeld een gordijntje aan de tweepersoons uitvoering. Maak het gezellig voor de kinderen door een klein leeslampje op de bedhekken te klikken. Een klein wandplankje waar ze wat spulletjes op kwijt kunnen om het geheel af te maken.

Het zijn slimme bedden die een einde maken aan elke ruimte tekort

Stapelbed

Ikzelf weet nog goed in de tijd dat ik een portiekwoning had en met z’n vieren maar twee slaapkamers tot onze beschikking hadden ‒ het stapelbed is voor eens altijd de oplossing voor ons geweest. En de twee meiden vonden het schitterend samen. De bedden van perfecthomeshop.eu gaan hierin zelfs nog een stapje verder door een slaapmogelijkheid te bieden tot wel voor vier personen.

Deze luxe uitvoeringen met praktische laden kasten zijn de oplossing voor kinderrijke ouders of ouders met kinderen die regelmatig vriend(innet)jes te logeren hebben. Ze zijn praktischer en kosteneffectiever dan losse eenpersoonsbedden. De ontwerpen op www.perfecthomeshop.eu zijn echte meesterwerken ‒ verkrijgbaar in diverse maten en vormen inclusief matrassen ‒ met fantastische trap treden die prachtige functies verhullen. Ruimte besparen doe je door vandaag nog te bestellen.