Reiniging

Car cleaning

Een goed car cleaning bedrijf is best wel moeilijk te vinden dus als je er een hebt wil je het liefst nooit 

meer ergens anders heen. En dat al helemaal wanneer het wasbedrijf Winston’s Car Wash & Detailing is. Bij dit bedrijf kun je kiezen uit verschillende pakketten die ervoor zorgen dat jouw auto of zelfs bus, camper of caravan weer spik en span worden. Binnen no-time is jouw auto zo schoon dat je het als bord kunt gebruiken. Dit bedrijf is in Apeldoorn en zeker de moeite waard om een keertje langs te gaan. Dit bedrijf gaat een stuk verder dan alleen het wassen van auto’s. Je kan hier ook terecht voor interieur reinigen, autobekleding repareren en koplampen polijsten als alternatief voor koplampen vervangen. Heb jij een caravan, camper of bus die ook wel een goede poetsbeurt kan gebruiken? Ook dan ben je hier op het juiste adres. Voor een zeer voordelige prijs ziet jouw vervoersmiddel eruit alsof je hem net nieuw gekocht hebt!

car cleaning

Over Car cleaning bij Winston’s Car Wash & Detailing

Je kan dus verschillende pakketten kopen:

  • Car wash basis: hierbij wordt jouw auto eerst zandvrij afgespoten, vervolgens geborsteld en dan weer afgespoten. Wanneer dit klaar is wordt de auto gewaxt en voor de laatste keer afgespoten en tot slot wordt de auto netjes gedroogd. Dit geeft een schitterend schoon resultaat.
  • Car wash handmatig: bij deze behandeling wordt jouw auto eerst zandvrij afgespoten en geschuimd, vervolgens wordt de auto met de hand nauwkeurig gewassen en afgespoten. Hierna volgt nog een waxbeurt en nogmaals afspuiten en vervolgens wordt de auto gedroogd. De auto verlaat glimmend de wasstraat en jij kan ook naar huis met een glimlach op het gezicht. 
  • Extra schoon: is jouw auto wel heel vies? Dan kan de auto extra schoon gemaakt worden dankzij de speciale Alkalische zeep. Voor maar 5 euro extra gaat jouw auto van vies en modderig naar schoon en stralend.
  • Carwash voor bus, camper of caravan: hierbij wordt jouw vervoersmiddel machinaal of met de hand gewassen, de keus is aan jou. 
Winstons