Dolly Bakfiets

Gemaakt op Nederlandse bodem

Met de aankoop van een Dolly Bakfiets haal je een bakfiets in huis die niet alleen gemaakt is in Nederland, maar ook de degelijke kwaliteit bezit zoals we van andere producten gewend zijn. Zeer licht om mee te rijden, praktisch ingericht om niet alleen producten maar ook je kinderen te vervoeren. Een kleine draaicirkel zodat je ook eenvoudig door de stad heen kunt fietsen. De kunstof bak is niet alleen een lust voor het oog, ook aan de veiligheid is gedacht met de dubbelzijdige wanden.

Kies je eigen kleurencombinatie

Je kunt de Dolly Bakfiets zo uniek maken als je wilt, stel een combinatie samen die niemand heeft. Want de kleuren van de bak en het frame van de fiets kun je zelf samenstellen. Meer dan veertig combinaties zijn mogelijk om samen te stellen. Alle onderdelen van de bakfiets zijn in Nederland samengesteld, van het moertje tot de kunststof bak. Ontwikkeld en ontworpen in eigen land, gemonteerd door professionals die alleen maar het beste willen leveren.

Geen lompe zware fiets meer

Een bakfiets bestond vroeger uit een fiets die bijna niet te besturen was met een zware houten bak erop. Een rechte weg was nog wel te doen, maar met bochtenwerk was het echt een gevecht. Met de Dolly Bakfiets is dit euvel niet meer aan de orde, soepel neem je alle bochten en fiets je door het drukke stadsverkeer heen. Het brede stuur geeft je een comfortabel gevoel, ook de ruimte tussen het stuur en het zadel is groter om comfortabel te kunnen fietsen.