Een celfix besteld u bij The Autosport Company

Wanneer u bekend bent in de racewereld, herkent u vast wel de celfix. De kans is erg groot dat u deze in uw race of rally auto heeft zitten. Een celfix is een klein onderdeel die veelvuldig gebruikt wordt in de autosport. Dit onderdeel wordt in de uitlaat van een auto ingebouwd en zorgt ervoor dat het “Check Engine” lampje niet onnodig gaat branden en u niet de hele auto hoeft te controleren. Het “Check Engine” lampje hangt samen met een systeem die de zuurstof in de uitlaatgassen meet die langs deze sensor gaat. Wanneer het aandeel niet meer klopt zal het lampje gaan branden. De sensor wordt in dat geval teveel blootgesteld aan de uitlaatgas van de auto. Het lampje zal minder vaak gaan branden wanneer de celfix wordt ingebouwd. Het is dan ook een erg fijn onderdeel in de autosport. Door voor het gebruik van een celfix te kiezen, wordt dit voortaan voorkomen. In 90% van de gevallen gaat het lampje minder snel branden bij het gebruik van dit onderdeel.

Een celfix bestellen bij The Autosport Company

Vind u het ook zo vervelend om uw auto continu te controleren terwijl er 9 van de 10 keer niets aan de hand is? Dan is de celfix de oplossing voor u! Een celfix besteld u gemakkelijk via de webshop van The autosport Company.

Bij The Autosport Company hebben ze een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en daarnaast bieden ze ook nog eens een top service!