Autoschade Den Haag

Tip: Autoschade Den Haag

Schade aan een vervoersmiddel, neem dan contact op met autoschade Den Haag. Beter bekend onder de naar Direkt. Deze garage heeft een zeer professioneel team in dienst en weten van elke schade weer een mooi geheel te maken.

Voor een tijd terug was ik nogal gehaast en ik weet dat je dan zeker niet achter het stuur moet gaan zitten. Maar goed, zo dom als ik was, deed ik dit toch wel. Gehaast door de stad gereden en alle gevaren kunnen ontwijken. Allemaal behalve ééntje niet. Bij het te snel inparkeren zag ik een paaltje over het hoofd en knalde her tegen aan. Ik schrok me wezenloos omdat ik eerst niet in de gaten had wat er tegen mijn auto aan zat.  Autoschade Den Haag

Autoschade Den Haag heeft mij snel kunnen helpen

Behalve de schrik, zat er een flinke deuk in mijn bumper. Jammer, maar het had erger kunnen zijn. Thuis gekomen heb ik niets tegen mijn man hierover verteld. Dan zal hij mij alleen maar de schuld geven dat ik roekeloos rij. Maar goed, stiekem heb ik wat foto’s gemaakt van deze schade en naar het schadebedrijf Direkt, via de mail,  gestuurd. Zij hebben drie duidelijke foto’s nodig van de schade. Meteen kreeg ik al een op maat gemaakte offerte hoeveel deze reparatie ongeveer ging kosten.

Mijn man heeft niet gemerkt dat ik schade aan mijn auto heb gehad. Net zo min als de nota die ik moest betalen. Gelukkig viel het allemaal reuze mee. Behalve dat het er allemaal weer netjes uit ziet, ben ik bijzonder tevreden over de snelle en goede service van dit bedrijf.  Autoschade Den Haag