Hermitage Musee Lalique

De meeste mensen vragen zich misschien af wat een Hermitage precies is. Nou een Hermitage is een museum waar je allerlei soorten kunst kan bezichtigen, dus net als in Musee Lalique.

Soorten kunstwerken Hermitage

In Hermitage Musee Lalique kunt u allerlei soorten kunstwerken bezichtigen van ondere andere René Lalique. René Lalique was een erg goede en bekende glaskunstenaar, edelsmid en juwelier. Hij leefde van 1860 en 1945. Hij is internationaal doorgebroken doordat zijn juwelen en glazen objecten erg gewild waren door mensen. Hij ging te werk met een loep, omdat hij allerlei verschillende details in zijn werk wilde verwerken. De details maken zijn werk juist zo bijzonder en speciaal.

Chagall

In hermitage Musee Lalique kunt u ook kunstwerken bezichtigen van Marc Chagall, Marc Chagall geboren al Movsja Zacharovitsj Sjagal was een franse kunstschilder van Joods- wit- Russische afkomst. Zijn kunstwerken vallen onder verschillende soorten stromingen. Hij heeft een eigen unieke stijl ontwikkelt die je doet denken aan dromen. Chagall haalde zijn inspiratie uit een Russische volkskunst en het volksleven, Zijn herinneringen aan zijn jeugd en de Jodendom. In Musee Lalique kunt u nog vele meer kunstwerken bezichtigen. Bent u hier geïnteresseerd in? Neem dan vooral snel een kijkje!