Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen kun jij hier altijd doen

Lekker eten in NijmegenVoor lekker eten in Nijmegen hoef je nu niet meer verder te zoeken. Ik ken namelijk een plek waar iedereen een keertje (of vaker natuurlijk) heen moet gaan. Zelf kom ik hier sowieso maandelijks, maar het liefst zou ik elke avond iets van hun menu bestellen. Ik heb altijd het idee dat je de kwaliteit van een restaurant het beste kunt beoordelen aan de hand van hun biefstuk. Voor dit stuk vlees heeft de kok goede vaardigheden nodig en je moet ook niet gaan voor het goedkoopste stukje, want het kan al snel droog worden. Toen ik hier voor het eerst kwam was dit na de diploma uitreiking van mijn beste vriendin. Haar ouders hadden deze plek uitgekozen en ik was blij dat we naar iets gingen wat ik nog niet kende.

Wij gingen lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen

Haar vader vertelde mij dat hij zeker wist dat wij hier lekker konden eten in Nijmegen. Hij had erg goede verhalen via een collega van hem gehoord en had deze plek daarom gekozen. Toen wij binnen kwamen was er een mooie tafel voor ons gereserveerd. De sfeer die er hing was heel erg ontspannen en gezellig. Dit is iets wat ik zelf heel prettig vind, want daardoor is de avond vaak toch een stuk leuker.

Een geslaagde avond

Uiteindelijk hebben wij bij Le Steak gezeten tot zij gingen sluiten. Het was ongelofelijk gezellig en het eten was heerlijk. Iedereen was het erover eens dat alles perfect gebakken was en ook de drankjes waren heel erg lekker. Daarnaast vond ik het zelf heel erg prettig dat de bediening snel was, want daardoor hebben wij nergens lang op hoeven te wachten. Mocht jij zelf ook een keer een leuk avondje willen beleven met bijvoorbeeld jouw partner, dan moet je hier echt een keertje heen gaan!