Restaurant Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een Restaurant in Kaatsheuvel? GuestHouse Kitchen is hét restaurant in Kaatsheuvel en omstreken. Als gast van het Guesthouse Hotel heeft u direct een restaurant in de buurt. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld terugkomt van de Efteling of nog van plan bent om naar de Efteling te gaan. Met een stevig ontbijt bent u klaar voor een actieve dag. En na afloop kunt u genieten van een culinair diner. 
Wanneer u komt eten in de Guesthouse Kitchen is het betaalbaar maar tegelijk ook duurzaam. Een paar dagen voordat de Albert Heijn zijn producten weg gooid koop Guesthouse Kitchen de producten waarvan ze lekkere gerechten kunnen maken. Dit voorkomt dat er te veel voedsel wordt weggegooid.

Lekker eten bij Restaurant Kaatsheuvel

Samen met mijn familie heb ik enorm genoten van een weekendje Efteling. We overnachten in het prachtige Guesthouse Hotel. Onderdeel van het Hotel was de Guesthouse Kitchen waar we enorm hebben genoten van het lekkere eten. Het ontbijt van het restaurant was enorm uitgebreid en lekker waardoor we stevig de dag in gingen. Na afloop van een heerlijke dag Efteling gingen we dineren in het restaurant en mochten we een kijkje nemen in de keuken. Het was erg leuk om te zien hoe de koks ons eten voorbereidde. Ook kregen we het recept mee.

We hebben erg genoten van het hotel en het Guesthouse Restaurant.

Bent geïnteresseerd in een lekker dinertje? Klik dan hier.